Tomter Billakk AS

ble etablert i 2011 som importør og forhandler av Mipa-Professjonal Coating Systems.

For oss var dette en naturlig prosess etter mange år i bil- og lakkbransjen, og etter flere års bruk og god erfaring med Mipa billakk. Mipa er produsent av Tysk høykvalitetslakk og mesteparten av Mipa sitt sortement lagereføres hos oss i Ski hvor vi også driver utsalg.

Vi leverer både billakk og industrilakk i tillegg til billakkprodukter og non-paintprodukter.

Vi er fremdeles i vekst og ble både i 2015 og 2016 rangert som Gaselle bedrift. Vårt forhandlernett har stort sett vært bedriftskunder, fra nord til sør, men nå også privatkunder. 

Er du forhandler og vurderer våre produkter så ta kontakt så kommer vi gjerne ut på et uforpliktende besøk.

Våre verdier, - høy faglighet, rimelige priser, nærhet til kunden og god service

Billakk

Mipa gir deg et forsprang på dine konkurrenter!

Dagens marked krever mer enn tidligere, og tyske Mipa Coating Systems leverer derfor komplette lakkteknologiløsninger av høyeste kvalitet som gjør det enklere for deg å tilpasse deg de stadig voksende kravene.
Hos oss i Ski lagerføres en enorm mengde vann- og akrylbaserte base- og topplakkfarger, samt klarlakk som maksimerer effekten av høyeste kvalitet. De fleste produktene leveres med kort, medium og lang påførings- og tørketid. Vi har også tynnerbasert lakk og spesiallakk som til f.eks. lastebiler og industri i våre hyller. Dette gir deg nærhet til oss som en leverandør med høy faglig kompetanse og kort leveringstid.
Alle Mipas topplakk- og klarlakkprodukter er i tråd med VOC retningslinjer og har et faststoffinnhold på 50% og oppover i sprøyteferdig viskositet.

Med andre ord; "Vi har den fargen du trenger - når du trenger den!"

Grunning

Den beste kvaliteten på grunningen - er grunn nok!

Mipa er en komplett leverandør av grunningsprodukter. Sluttresultatet ligger i grunnarbeidet - et samarbeid mellom produktkvalitet, underlaget som skal behandles og deg som bruker. Akkurat derfor har Mipa utviklet et enkelt og fleksibelt system innen grunningsprodukter og fyller i høyeste kvalitet som tilpasses forskjellige underlag. Det viktigste for oss er at du som fagmann skal kjenne brukervennlighet, føle trygghet til kvaliteten og være fornøyd med resultatet før lakkering.
Spør oss - Vi gir deg et godt grunnlag!

Visste du at; Mipa er leverandør til det tyske forsvaret innen karrosseri- og lakkprodukter!

Mikseanlegg

Mikseanlegg for de profesjonelle.

Vi har rundt 40 pålitelige Mipa mikseanlegg utplassert i Norge. Få om andre enn tyske ingeniører kan lage uovertruffen teknisk kvalitet og tilbakemeldingene fra brukerne er upåklagelige. Spør oss gjerne om en løsning som passer din bedrift.

Vurderer du anlegg; -da bør du vurdere Mipa både kvalitets- og prismessig!

Sprøytepistoler

Kun de beste sprøytepistolene er gode nok for våre kunder!


Vi fører Sata, Iwata og DevilBISS,verdens ledende produsenter av etterbehandlingsustyr. Som et resultat av mange års erfaring og nærhet til brukerne leverer disse i dag effektive, fleksible og ikke minst pålitelige "klasse A finish" sprøytepistoler, som bidrar til reduksjon av VOC-tallet, har en utmerket overføringseffekt og gir redusert forstøving.

I tillegg fører vi Mipas egne pistoler for lakkering/grunning, Air Gunsa og noen super rimelige alternativer. En god sprøyte er en god investering.

Arbeidsglede, -kan skyldes ny sprøyte

Slipeverktøy og papir, tape, maskering og lim

Alt det andre verkstedet ikke kan klare seg uten!


I våre hyller er det stapp fullt av slipeverktøy, pads, slipepapir/rondeller, fug og lim, maskering og tape i en rekke varianter, dekkpapir og mye mye mer...

Noe du mangler, -vi har det sikkert!

Se i vår nettbutikk eller spør oss på tlf eller mail ?

lagt til handlevogn