Galleri

Her ser du noen jobber/prosjekter utført av våre kunder

.

Sten Rune Høybø

Denne 1930 A Ford Coupe ble Sten Rune eier av desember 2014, 3 år senere var han ferdig med sitt prosjekt - bygge sin egen Hot Rod! Formålet med prosjektet var å utfordre seg selv, mestre et nytt håndverk, stå løpet ut og ikke gi opp. Desember 2015 fikk han godkjent sitt ombygde rullende chassiet hos biltilsynet, med kommentar på at dette var solid utført. Sten Rune hadde ønske om å gjøre det meste selv og det har han gjort med unntak av noe dugnadsahjelp fra kamerater, sandblåsing av karosseri, trekking av egenprodusert nytt sofasete og ny bensintank. Med å gjøre det meste selv så var dette bokstavelig talt det han mente, det handlet ikke om å kjøpe deler og skulle skru fast. Underveis så viste det seg at utfordringene sto i kø og han opplevde å måtte lære seg det ene nye faget etter det andre, og det meste gjennomført basert på utallige timer med fundering, med unntak av å lage nytt dashbord som han gjorde via et kurs han tok hos Hotrod service. I god Hotrod stil lagde han sin egen "lakkboks" i egen garasje, basert på oppheng av plast og fuktet gulv. I følge han selv ble ikke resultatet superblankt, dyrt og seriøst polert til show-standard, men godt innafor og han fornøyd med egen innsats som billakkerer til eget forbruk. Ønsker du å lese mer detaljer fra prosjektet så sto det en reportasje i Cruiser Magazine nr 4 / 2018

.

HR Sørlie skade og lakk

Utført av HR Sørlie skade og lakk i Askim. Et godt valg av lakkverksted, lakkerer også møbler og kjøkken. Lang erfaring og god service gjør at du kan være trygg på at bilen din får riktig behandling til konkuransedyktige periser med alle garantier. Se www.hrsorlie.no

Et av flere oppdrag på denne typen bil hvor kunden er godt fornøyd og bilen et blikkfang som vekker oppmerkosomhet. Bilen er lakkert med Acryl base i sin orginalfarge. Fantastisk godt utført arbeid.

.

Glenn Sandtorp

Glenn Sandtorp sitt prosjekt, en A Ford fra 1929. Her er ALT totalrenovert av både smått og stort, og det som ikke lot seg restaurere det lager denne mennen selv. Resultatet et prakteksemplar.

.

Jostein Hval Autopaint

Jostein Hval Autopaint påtok seg i 2017 jobben med å lakkere denne Mazda RX-7, en jobb som ble langt større enn først forventet. Han brukte totalt 2 1/2 mnd på lakkeringsjobben da det hadde vært utført mye halvhjerta jobb 4-5 ganger tidligere, noe som hadde medført flassing og resulterte i 5mm sparkel stort sett over hele bilen.

Instagram

lagt til handlevogn